Услуги / Сватбен агент

Сватбата е събитие, което изисква много добра организация и подготовка, която ангажира време,търпение и разходи. Тук е ролята на сватбения агент, който би могъл на направи живота на бъдещите младоженци "много по-лесен" в този период. 

Всяка сватба е последователност от ритуали, поздравления, снимки, разговори,подаръци и често се случва гостите да бъдат поставени на заден план, да се чувстват неудобно и не на място... 

Сватбеният агент е този, който поддържа баланса между младоженците, ритуалите, персонала, ресторанта и гостите, проследява последователността на всички ангажименти и разбира се, отговаря за декорацията, която да допринесе за приказното усещане на сватбения ден. Когато не сте сигурни в организаторските си умения, допитайте се до сватбен агент. Той ще съдейства, за да се сбъдне сватбата, точно, както е била в представите ви. 

В случаите, когато нямате възможност да наемете сватбен агент за цялостната организацията на Вашето събитие, може да се възползвате от услугата на Studio Art Deco, Сватбен агент на час. 
Тази услуга може да обхване само проблемна ситуация от Вашия сватбен ден или да бъде под форма на индивидуална консултация.