За сватбите ни

Една сватба, не е само съвкупност от елементи, тя е създаване на концепция, съчетаване на стилове, материяли и материи. В събитие като това, бе предизивкателство да се изгради дизайнза свтаба край морето върху дизайнерски интериор на заведението. Толкова специфичен, че нищо класическо не би се съчетало с него. 

За концепцията на този дизайн, главни герои са филипински миди, с щампа на индийска мандала, въже, тюл и ретро дантела и много тъчен труд. Специално ушити покривки за масите допълват визията. Не на последно място и вази, по специална поръчка, които да съчетаят усещането за елегантост, семплост и плажна визия. Ето и резолтатът:
Работата за детско събитие е много специфична. От една страна е събитие за дете, но от друга, преобладавашият брой гости са възрастни. Разрешението е в комбинацията на ненатрапчиви детски елементи - мечета и панделки и обща закачлива, но и елегантна визия. Как сме го постигали, можете да видите:

 


Когато резултатът трябва да бъде съчетание от класически елементи като дантелата и въже, в нестандартна визия, се търси свързващ елемент между две противоположни материи. В този случай тази роля е на лена. Какви панделки се получават от комбинация на лен, въже и дантела и как елементи от найлоново и конопено въже могат да се превърнат в модерна визия на традиционни пафти: